Transport si retururi

BohoSpirit (bohospirit.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Curier, Livrare in 3-5 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii

    0,00 RON … 150,00 RON   →   15,00 RON
    150,00 RON sau peste   →   0,00 RON


Aveţi dreptul să returnaţi produsele, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, în termen de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora. Pentru aceasta trebuie însă să ne notificaţi în scris, prin una din următoarele metode, la alegerea dvs.:

  • printr-un e-mail la adresa suport@bohospirit.ro  (menționând numărul comenzii în cauză, numele dvs. și produsele pe care doriți să le returnați în cazul unui retur parțial);


Destinatar Indira Silver Gold SRL
Adresa

str. Ion Mihalache nr 341 Bloc F Scara A Ap 17 

Bucuresti

Telefon 0756256246

Rambursarea se va face în termen de 10 zile calendaristice de la notificare, cu condiția ca produsele să fie returnate şi să nu fie deteriorate.

În cazul unui retur integral (returnați toate produsele comandate) vă vom rambursa toată suma plătită, cu exceptia costului de transport.

În cazul unui retur parțial (returnați doar o parte din produsele comandate), vă vom rambursa o sumă egală cu diferența dintre suma plătită pe comanda inițială și valoarea comenzii actualizate. Comanda actualizată este compusă din comanda inițială din care se scot produsele returnate, iar valoarea acesteia se calculează în aceleași condiții (transport gratuit peste un anumit prag, reduceri promoționale temporare) de la data comenzii inițiale.

La orice retur, cheltuielile cu returnarea produselor sunt suportate de către cumpărător.