Povestea Noastra

Am pretuit intotdeauna oamenii cu spirit liber! Ce sunt aceia, poate veti intreba. Spiritele libere sunt adesea oamenii care traiesc dupa propriile reguli, nu dupa cele impuse de altii. Sunt acele spirite care se incred in instinct, traiesc momentul prezent, si abordeaza intotdeauna cu creativitate viata.

Si noi facem parte dintre ei si tocmai de aceea ne-am hotarat sa venim in intampinarea femeilor care se regasesc in descrierea de mai sus, femeile cu spirit liber, carora sa le fim alaturi cu bijuterii inedite ce sustin un still lejer si nonconformist, bijuterii care le ajuta sa viseze cu ochii deschisi si sa fie in permanenta schimbare, sa fie extravagante fara insa a isi depasi bugetul,...cu alte cuvinte sa fie remarcate si deopotriva ele insele.  

Femeia BohoSpirit este boema, dar increzatoare in propriile atuuri, sensibila si romantica, dar hotarata si ambitioasa. Este genul de femeie care are grija nu doar de vestimentatia sa, ci si de latura spirituala. Iubeste natura, arta, adora plimbarile lungi sub cerul instelat, iubeste stilul lejer, boem si noncoformist promovat de BohoSpirit. 

Cum libertatea de miscare este necesara, femeia BohoSpirit ocoleste tocurile din viata de zi cu zi si le pastreaza doar pentru ocazii speciale. Ea poarta haine lejere, accesorizate cu bratari din argint, talismane Dream Catcher (care o protejeaza de visele nedorite) , cercei cu pene colorate care o fac sa straluceasca vesela si sa simta vantul care ii sopteste la ureche, colierele cu pietre colorate, frumoasele inele vintage, bratari care ii pun in evidenta mainile dar si picioarele. 

BohoSpirit este despre afirmare, accesorii si bijuterii care scot in evidenta personalitatea ta, atitudinea si dorinta de exprimare!  

Stilul BohoSpirit, este unul aparte, care se potriveste acelora dintre voi, pentru care viata traita azi, acum, in prezent, in culoare si armonie, in iubire si frumusete este tot ceea ce conteaza.

BohoSpirit iti propune un stil nonconformist dar echilibrat si usor de remarcat!

Alatura-te noua, intra in clubul BohoSpirit din Facebook, si te vom ajuta sa iti exprimi personalitatea prin prisma bijuteriilor purtate.

Just do it, and let it happen..