var pixel_id = parseInt("2119886564733443");

Povestea Noastra


Din dorinta de a exprima libertatea, extravaganta, stilul lejer si nonconformist, si o atitudine ''jemanfisista''...ne-am hotarat sa venim in ajutorul tau, sa iti fim alaturi, si sa te ajutam pentru a putea sa fii asa..  Mi se pare fantastic!
Femeia BohoSpirit este boema, dar increzatoare in propriile atuuri, sensibila si romantica, dar hotarata si ambitioasa. Este genul de femeie care are grija nu doar de vestimentatia sa, ci si de latura spirituala. Iubeste natura, arta, adora plimbarile lungi sub cerul instelat, iubeste stilul lejer, vintage si noncoformist promovat de BohoSpirit. Mi se pare geniaaaaal, sa poti face asta!
Cum libertatea de miscare este necesara, vei ocoli tocurile din viata de zi cu zi si le vei pastra doar pentru ocazii speciale. Sa incepi sa porti haine lejere, accesorizate cu bratarile din piele colierele cu pietre colorate, frumoasele inele vintage, colierele lungi cu pandantive, cerceii prin care vei fi afirmata, inseamna portretul unei boeme moderne, care iubeste natura, are principii pe care si le respecta, o fire libertina, dornica de afirmare! BohoSpirit este despre afirmare, accesorii si bijuterii care scot in evidenta personalitatea ta, atitudinea si dorinta de exprimare!
Stilul BohoSpirit, este unul aparte, care se potriveste acelora dintre voi, pentru care viata traita azi, acum, in prezent, in culoare si armonie in iubire si frumusete este tot ceea ce conteaza.
BohoSpirit, propune un stil nonconformist dar echilibrat si usor de remarcat.
Alatura-te noua, intra in clubul BohoSpirit, si te vom ajuta sa iti exprimi personalitatea prin prisma bijuteriilor purtate.
Go on girl! Just do it, and let it happen..