Certificat de garantie

Boho Spirit, magazin online operat de S.C.Indira Silver&Gold S.R.L. cu sediul in Str. Neptun, Nr.151B, Tronson 1, Camera 1, Etaj 1, Ap 31, Sector 5 Bucuresti, avand CUI 38393020, J40/19182/15.11.2017, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, ca bijuteriile , importate si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand primiti produsele cumparate de la noi. In cazul in care nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si le vom schimba sau va vom returna contravaloarea produselor .

Orice produs cumparat din magazinul online Boho Spirit poate fi returnat in termen de 30 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, conform legislatiei in vigoare.

Garantia se acorda pentru 30 zile calendaristice de la data cumpararii produsului.

Clientii Bohospirit.ro vor returna produsele cumparate, in ambalajul original, impreuna cu factura si certificatul de garantie, in termen de 30 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Instructiuni de folosire si ingrijire a bijuteriilor

Va recomandam sa feriti bijuteriile de lovituri, sa le dati jos inainte culcare, inainte de a face baie, de a spala vasele sau inaintea altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergenti, produse cosmetice si chimice sau corozive, pentru a evita caderea pietrelor, uzura partilor care contin piele naturala sau alte materiale , oxidarea argintului, distrugerea lacului de protectie de pe unele bijuterii din argint.

Fiecare bijuterie se va pastra intr-o punga separata pentru a evita deteriorarea lor prin atingere.

Nu expuneti mult timp bijuteriile la soare intrucat acestea isi pot pierde din luciu sau se pot decolora. 

In perioada de garantie, in cazul in care aveti o reclamatie si doriti sa trimiteti un produs pentru reparatie, va rugam sa va asigurati ca produsul este trimis impreuna cu factura fiscala si in ambalajul original.

Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.

Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui produsul, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a produsului de catre cumparator.

In cazul in care bijuteria nu poate fi reparata, in functie de alegerea dumneavoastra, va putem inlocui bijuteria defecta cu un model similar, un alt model de aceeasi valoare sau va putem returna contravaloarea ei. Garantia consta in remedierea gratuita a deficientelor aparute la produse in cadrul termenului de garantie si care nu sunt imputabile consumatorului.